maanantai 23. syyskuuta 2013

Habitare (taas)

- tsekkaa kokonaisilme, graafinen materiaali, messuosastojen kalusteet, väritys, esillepanot, pukeutuminen
- Kerää säkkitolkulla kiinnostavaa materiaalia ja esittele niistä 2 vaikuttavinta.
 KOKONAISILME
-Messun kokonais ilme oli tosia valoisa ja hauska , ja kaikkia yhksityiskohtia oli kivastimessuilla esmierkiksi casmuilla oli tollanen taivas valo juttu siellä heidän oman osaston alla se oli tosia magee , ja kaikkialla oli toistoi eli tuotetta oli laitettu monta päälekkäin ja vierekkäin , ja myös pikkuväkeä ja ehkä vähän isompiakin oli mietitty hienosti kun yhdessä messuosastossa sai piirtää tollaseen seinään joka oli maalattu liitu tauluksi.
-
GRAAFFINEN MATERIAALI

-Graaffista materiaali oli TOSI paljon sitä oli joka puolella ja paljon , ja myyjät myös jakelivat itä messukäytävillä , oli kasseja , pusseja lehtisiä , esitteitä , katalogeja , flyereita yms. ja soodastreamin juomapisteeltä sai niitä ilmaispulloja soodaststreamiin!!

MESSUOSASTOJEN KALUSTEET , VÄRITYS , ESILLEPANOT JA PUKEUTUMINEN

- kalusteet messuosastolla oli hienoja ja hienosti tehty , yhdessä messupöydässä se messupöytä oli tehty kokonaan tiiliskivistä , esillepanot messuilla oli tosi hienoja ja näyttäviä , johtaja oli sienäll yms ja tehty hienoja kangaspilviä, ja noi maatuska tuolit oli niin hienoja ja hienosti keksitty jollakin on ollut hyvä mielikuvitus. Pukeutuminen oli erimessu osastoilla eri ja jollakin myyjillä oli vaan puku ja sisitist vaatteet ja joillakin oli rento asua ja heijän mainostaman yrityksen paita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti