maanantai 23. syyskuuta 2013

Habitare TOP 5 mikä mahtaa olla in?


kun suuntasimme habitareen niin saimme jo edellisenä päivänä tehtävän , ja tehtävä oli tarkistella messua ja kysmyks oli että : mikä mahtaa olla in? tämä on aikalailla mieltymyksistä kiinni että mikä on kenenkin mielestä tällä hetkellä in , mutta tässä mun näkemys siitä :)
TOP 1   = PUU
Puu oli todellakin top 1 , koska sitä oli jokapaikassa messuilla puusta oli tehty vaikka mitä , ja siitä oli keksitty kaikkea hauskaaa. Moni messuosasto oli hyödyntänyt puuta omassa osastossaan eri tavoilla oli hauska nähädä mitä siitä oli milloinkin tehty.

TOP 2 = KIERRÄTYS
Moni juttu oltiin kierrätetty ja vanhoista oltiin luotu jotain aivan uutta ja mahtavaa. ja en ole varma mutta nämä purkit oli mun mielestä tehty kierrätys muovista , jos oikein muistan :D

TOP 3 = VALOT
Valoja oli joka paikassa , eri muotoisia mallisia. Valo taide oli hienoa.Valoja oli erinäköisiä ja niillä oli eri tehtävä. esim.jollakin messuostastolla oli tosi hieno valasitu nimi ja oli valaistuja tuoleja jotka vaihtoivat värejä.

TOP 4 = VÄRIT
 värejä oli , joka paikassa ja värijä oli yhsitetty hienosti ja värejä oli kaikkialla , eli värejä oli paljon ja oli kivaa kun ei ollut vaan perus vaaloista , värejä näki kaikkialla.
TOP 5 = ERI MATERIAALIT 
eri materiaaleijä messulla oli paljon , ja erimateriaalejä oli myös yhdistetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti