torstai 26. syyskuuta 2013

Y-päivä

y-päivä postaus myöhässä kun unohdin tän postauksen täysin , mutta parempi nyt kuin ei koskaan :D
elikkäs 5.9.2013 oli yrittäjyys päivä eli Y-päivä ja sen järjesti visualisti kakkoset , eli sama oottaa meitä seuraavana vuonna , iiiks :D 



päivä alkoi kauppiksen aulassa jossa puhui tyyhteisö valmentaja patrik stara.Stara kertoi yrittämisestä ja sen suomista mahollisuuksista yms. Seuraavaksi menimmekin audiotorioon jossa visus tytöt pitivät talk showta jonka aiheena oli bloggaus.ja paikalla oli 4 tunnettua bloggaajaa Valtteri SandbergJanne NaakkaSäde Puusa ja Thelma Romu.





Välissä lounas ja sitten siirryttiin Astrum-keskukseen seuraamaan muotinäytöstä, jossa malleina poseerasivat ammattiopiston opiskelijat yllään salolaisten liikkeiden vaatetta ja asustetta.ja sitten esiintyi päivn odotetuin jarno laasala duudsoneista ja hän kertoi hedän jo yli 10v taipaleestaan ja sekä ahkerasta yrityksen pitämisestä.loppu päivästä osallistutiin myös linkein pajaan jossa jokainen loi oman käyttäjätunnuksen , koska siit saattaa olla apua työn haussa tulevaisuudessa. kuvia minulla päivästä ei alitettavasti kauheasti ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti