maanantai 7. lokakuuta 2013

Desing hill

Tänään menimme koko visu13 luokka heti aamusta Desing hilliin , tapaamaan anu , joka antoi meille Ristomatti Ratian lyhty tehtävän , jossa meidän on tarkoitus kuvata lyhtyjä, Lyhtyjä myydään Talvella ja myös kesällä joten meidän on otettava kaksi kuvaa kummallekin ajalle.lyhdyt kuuluvat saaristo sarjaan " Suomalaisissa saaristo sarjan tuotteissa on saariston henki " Lyhtyjä oli aikamonenlaisia oli mustia , valkoisia , metallisia ja harmaita. Meidän tiimi sai itselleen kuvattavaksi harmaat lyhdyt sekä piene että ison lyhdyt , ne ovat niin ihania ja hienosti suunniteltuja lyhtyjä , mä itte tykkään muutenkin ristomatti ratian suunnittelemistä tuotteista tosi kovin , ja toi oli hieno lisä riston laajaan tuotevalikoimaan.ja kun me kerran käytiin desing hillistä niin saatiin siellä hetki kierrellä ja mä löysin itteleeni markimekon super hienot housut/olo housut , ne mun tutyy käydä hakemassa muuten jää huono omatunto :D
 











 
Tehtävä kuulostaa aika kivalta ja odotan innolla , että se saadaan käyntiin oikeen kunnolla. nyt meidän pitää tehä tyylikortti talvesta ja kesästä. Anu sanoi pieniä vinkkejä ja myös ns "sääntöjä" ja niitä oli mm. kaksi vuodenaikaa (talvi, kesä) , ei saa liittyä millään tavalla marimekkoon yms.
ja niin saimme kierrellä ympäri ämpäri desing hillistä , ja otin muutaman kuvankin :D
 
 
Tässä olivat ne lyhdyt , jota me alamme kuvailemaan. meidän tiimin on noi harmaat.
 



 
 
 Desing hillin visuaalinen ilme oli mun mielestä aika magee , koska joka paikka oli viimisen pääle laitettu hienosti ja kaikki tavarat olivat hienosti esillä ja kaikkea oli , esmi noi lautaset yms kattaukset oli tosi hienosti laitettu saaristo henkeen .
 




 
Desing hillin ala kerrassa oli sellanen ns "pieni mökki " jossa oli keittiö , olohuono , ruokatila ja makkari , ihan kuin pieni yksiö/kaksio , tosi hienosti laitettu , ja alakerrassa oli myös koiran tarvikkeita , poreammeita ja saunoja. Saunatkin oli sisustettu ja siellä oli viuhkoja ja löylykamppeet valmiina.Oli kiva reissu vaikka käynkin tuolla aika usein kattelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti