maanantai 7. lokakuuta 2013

Ristomatti Ratia

Ristomatti Ratian suunnittelemien tuotteiden kirjo on valtava. Mukaan mahtuu lukuisia tuttuja klassikkoja, joista monet ovat edelleen tuotannossa.
Tuotesuunnittelun lähtökohtana on usein sisustus, mitä Ratia pitääkin omimpana suunnittelun alueenaan. Vuodesta 1998 suunnittelutyö on keskittynyt oman Ristomatti Ratia- tuotemerkin alle. Tuotemerkkiä edustaa Ratia Brand Co Oy, joka suunnittelee tuotteita eri yhteistyökumppaneille. Nämä tuotteeet ilmentävät Ratia Lifestylea, jonka tunnusmerkkejä ovat laadukas muotoilu, raikas tunnelma ja rento eleganssi.

Ratia Brand Co Oy on vuonna 1999 perustettu tuotesuunnittelutoimisto Helsingissä, joka suunnittelee RISTOMATTI RATIA -tavaramerkin alla myytäviä tuotteita eri yhteistyökumppaneille.

Ratia Brand tekee myös tilauksesta yksittäisiä tuotesuunnitteluprojekteja sekä sisustuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ratia Brandin taiteellisena johtajana sekä toimitusjohtajana toimii muotoiija Ristomatti Ratia.
 





 
 Ristomatti suunnittelee ja on tehnyt kaiken näköisä tuotteita , ylhäällä on ristomatin suunnittelemia tuotteita trikoo mekosta koiran haalariin.
 

Ristomatti Ratian verkkosivut ovat hyvin selkeät ja helpot., kaikki löytyy etusivuilta mitä etsitkin se löytyy aivan varmasti. Kuvia on tosi paljon ja ne on todella laadukkaita.
kaikki kuvat ovat : http://www.ratia.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti