maanantai 21. lokakuuta 2013

kaakao hetki


















kaakao hetki mun lysti tiimin kanssa me vietettiin arbabian kuvaukset kaakaon ja minivaahtokarkkien kanssa , nam.Eli tässä on vähän esimakua arabian kilpailukuvvan hengestä ja tänään minä ja heta valitsemme mikä onnekas kuva pääsee kilpailemaan arabian Suomen kauneimman kattauksen tittelistä.

Syksy hiipi hiljaa oville, oli lokakuu, ja ulkona oli tummaa ja kylmää. Hiljaa se muuttuisi talveksi ja pakkasiksi, ennen kuin me ehtisimme edes huomata sitä. Istuin uudessa asunnossani suojassa lokakuulta. Olin vasta muuttanut joten kaikki oli sotkussa ja kesken. Pöytäkin puuttui. Odotin silti tänne sekamelskan keskelle vieraita. Turkoosit kupit makasivat lattialla levitetyn viltin päällä. Minulla oli valmis kaakaota ja vaahtokarkkeja, ei mitään muuta. Mutta muuta me ei tarvitukkaan. 
Me olisimme suojassa lokakuulta. Hetkessä tuttu nauru leikki asunnon seinillä, ihan kun se ei ikinä poissa ollutkaan. Kaakao läikkyi ja välimatkat kuroitui umpeen eikä nauru loppunut vielä keskiyölläkään. Yksi kuppi taisi mennä rikki. 
Meillä oli taas kaikki aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti